Zwangerschapsmassage

  • Home
  • Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage tijdens de zwangerschap is een gezonde manier om stress te verminderen en zwangerschapsklachten te verlichten. De zwangerschapsmassage werkt positief bij onder andere rugpijn, stijve nek, krampen in de benen, hoofdpijn. Bel voor een zwangerschapsmassage 06 520584144

Zwangerschapsmassage doet meer

De massage voor zwangere vrouwen vermindert stress op  gewicht-dragende gewrichten, stimuleert de bloed- en lymfecirculatie, helpt om te ontspannen, verbeterd de nachtrust en kan helpen gevoelens van depressie of angst veroorzaakt door hormonale veranderingen te verminderen.

Houding tijdens de zwangerschapmassage

Tijdens de zwangerschapsmassage wordt je extra ondersteund met zachte kussens om de belasting te verlichten op de onderrug en het bekken gebied.

Vanaf het tweede trimester lig je met voorkeur op je rug of op je zij. Afhankelijk van je klachten stemmen we de massage af op je wensen.

Andere voordelen van de zwangerschapsmassage

Massage voor zwangere vrouwen en biedt een aantal voordelen. Die kunnen zijn:

  • Hoofdpijn kan worden verlicht door de massage op het hoofd, nek en schouders. Daarnaast verkleint de kans op migraine of spanningshoofdpijn door het ontspannen van triggerpoints en verkrampte spieren.
  • Spierspanning gecreëerd door het dragen van het extra gewicht van een baby kan worden verlicht door het stimuleren van de bloedstroom naar de gespannen gebieden. Dit zorgt voor meer zuurstof en verhoogt ook de stroom van lymfatische vloeistof, die toxines en metabolische afvalstoffen afvoert.
  • Vermoeidheid, rugpijn, krampen in de benen en zwelling / oedeem kunnen allemaal worden verlicht door middel van verschillende vormen van massage voor zwangere vrouwen.
  • De pijnlijke ongemakken van de zwangerschap worden verlicht door het vrijkomen van serotonine, gestimuleerd door massage.

Regelmatige massage helpt het verminderen van angst en ongemak en verhoogt de ontspanning. Dit kan uiteindelijk leiden tot een beter slaap patronen. Bovendien worden serotonine, endorfine en dopamine vrijgegeven welke een goed gevoel geven.

Afspraak maken?

Er wordt gewerkt op afspraak. Wanneer je graag een massage wilt plannen dan kun je Sandra Souisa bellen op telefoonnummer 06-52084144. We zijn bereikbaar op maandag tot en met zondag van 9.00  tot 19.00 uur.

Tarief

Kom je voor het eerst? Geniet dan tijdens kantoortijden van ons introductie tarief: €35,- euro (uitgezonderd duo). Ons normale tarief is €50,- per uur.

WhatsApp chat