Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage boeken?

Een zwangerschapsmassage tijdens de zwangerschap is een gezonde manier om stress te verminderen en zwangerschapsklachten te verlichten. De zwangerschapsmassage werkt positief bij onder andere rugpijn, stijve nek, krampen in de benen, hoofdpijn. Bel voor een zwangerschapsmassage in Hilversum 06 520584144.

Massage in Hilversum

Waarom zwangerschapsmassage?

Zwangerschapsmassage doet meer

De massage voor zwangere vrouwen vermindert stress op  gewicht-dragende gewrichten, stimuleert de bloed- en lymfecirculatie, helpt om te ontspannen, verbeterd de nachtrust en kan helpen gevoelens van depressie of angst veroorzaakt door hormonale veranderingen te verminderen.

Houding tijdens de zwangerschapmassage

Tijdens de zwangerschapsmassage wordt je extra ondersteund met zachte kussens om de belasting te verlichten op de onderrug en het bekken gebied.

Vanaf het tweede trimester lig je met voorkeur op je rug of op je zij. Afhankelijk van je klachten stemmen we de massage af op je wensen.

Andere voordelen van de zwangerschapsmassage

Massage voor zwangere vrouwen en biedt een aantal voordelen. Die kunnen zijn:

Regelmatige massage helpt het verminderen van angst en ongemak en verhoogt de ontspanning. Dit kan uiteindelijk leiden tot een beter slaap patronen. Bovendien worden serotonine, endorfine en dopamine vrijgegeven welke een goed gevoel geven.

Massage in Hilversum

Afspraak maken?

Er wordt gewerkt op afspraak. Wanneer je graag een massage wilt plannen dan kun je Sandra Souisa bellen op telefoonnummer 06-52084144 of maak gebruik van de WhatsApp knop op deze website. We zijn bereikbaar op maandag tot en met zondag van 9.00  tot 19.00 uur.

Tarief

Ons tarief is €60,- voor een uur en €90,- voor anderhalf uur.

Afspraak maken?

Er wordt gewerkt op afspraak. Wanneer je graag een massage wilt plannen dan kun je Sandra Souisa bellen op telefoonnummer 06-52084144 of maak gebruik van de WhatsApp knop op deze website. We zijn bereikbaar op maandag tot en met zondag van 9.00  tot 19.00 uur.

Tarief

Ons tarief is €60,- voor een uur en €90,- voor anderhalf uur.

Massage in Hilversum
Chat openen
1
Hallo
Wil je een massage boeken?