Sportmassage

Sportmassage boeken?

Een sportmassage is een heerlijke manier om te ontspannen en te herstellen. Een sportmassage helpt blessures herstellen én voorkomen. Voor een goede sportmasseur bel je Massages Hilversum op 06 52084144.

Voor de beste sportmassage of ontspanningsmassage in Hilversum kun je bij ons terecht. Boek nu ook een Duo Massage voor jou en je partner of geef een massage cadeaubon, hét cadeau voor elke gelegenheid!

Waarom sportmassge?

Sportmassage verbetert flexibiliteit

Wanneer je sport worden je spieren aan het werk en op spanning gezet. Een sportmassage na het sporten helpt je spieren weer los te laten. Dit kan leiden tot verbeterde flexibiliteit. Wanneer je spieren goed tot ontspanning worden geholpen met een sportmassage merk je dat je snel flexibeler wordt in alle daagse bewegingen.

Sportmassage herstelt de spieren

Een sportmassage helpt de spieren in het herstelproces. Een massage verbetert de circulatie van vloeistoffen in je lichaam. Wanneer  deze efficiënt circuleren, zijn voedingsstoffen en zuurstof beter in staat om je spieren en andere weefsels beter te bereiken. Ook het bloed krijgt hiermee meer zuurstof.

Sportmasssage vermindert spierpijn

Regelmatig getrainde spieren kan uiteindelijk leiden tot pijn. Wanneer je bijvoorbeeld je bilspieren, quads en hamstrings regelmatig stevig traint,  dan is de kans groot dat je pijnlijke heupen en knieën ontwikkeld. Door deze pijn kan het lichaam op andere delen gaan compenseren en kan zelfs leiden tot ernstig letsel. Een sportmassage helpt pijn en letsel te voorkomen door het verminderen van de spierpijn na de training.

Sportmassage verbetert nachtrust

Tot slot , een massage helpt ook bij het verbeteren van de kwaliteit van je slaap. Een goede nachtrust voorkomt vermoeidheid en voorziet je van energie. Een uitgerust lichaam heeft minder kans op blessures.

Massage in Hilversum

Afspraak maken?

Er wordt gewerkt op afspraak. Wanneer je graag een massage wilt plannen dan kun je Sandra Souisa bellen op telefoonnummer 06-52084144 of maak gebruik van de WhatsApp knop op deze website. We zijn bereikbaar op maandag tot en met zondag van 9.00  tot 19.00 uur.

Tarief

Ons tarief is €60,- voor een uur en €90,- voor anderhalf uur.

Afspraak maken?

Er wordt gewerkt op afspraak. Wanneer je graag een massage wilt plannen dan kun je Sandra Souisa bellen op telefoonnummer 06-52084144 of maak gebruik van de WhatsApp knop op deze website. We zijn bereikbaar op maandag tot en met zondag van 9.00  tot 19.00 uur.

Tarief

Ons tarief is €60,- voor een uur en €90,- voor anderhalf uur.

Massage in Hilversum
Chat openen
1
Hallo
Wil je een massage boeken?