Partnermassage workshop

  • Home
  • Partnermassage workshop

Een partnermassage workshop is het geschenk aan elkaar dat blijft geven!
Willen jullie samen leren een partnermassage te geven en hoe je knopen en spanning bij elkaar weg masseert en ook nog afsluiten met een heerlijke Duo Massage ? Bel dan voor een afspraak 06 52084144

Ook als cadeaubon

Deze partnermassage workshop kun je ook middels een cadeaubon
weggeven: € 185,- voor 2 personen. Voor de beste sportmassage of ontspanningsmassage kun je bij ons terecht.Boek nu ook een Duo Massage voor jou en je partner of geef een massage cadeaubon, hét cadeau vor elke gelegenheid!

Leer diverse technieken

Deze partnermassage workshop voor twee personen zorgt dat jullie altijd in staat zijn om elkaar na een stressvolle dag heerlijk te laten ontspannen.

Tijdens deze workshop partnermassage wordt jullie diverse technieken geleerd voor de toepassing van olie, en het opwarmen van de spieren. Leer je hoe je knopen kunt herkennen en hoe je deze kunt masseren, totdat ze verdwijnen.

Deel massages

Je leert tijdens deze partnermassage workshop diverse delen te masseren. Zo leer je bijvoorbeeld een nek- en schoudermassage, een rugmassage, een hoofdmassage en een benenmassage te geven.

Verbeter vertrouwen en intimiteit

Doe jezelf en je partner een plezier en beleef samen deze workshop partnermassage! Niet alleen biedt deze workshop jullie de vaardigheden om fysieke ontspanning bij elkaar te brengen, het verbetert ook jullie onderlinge vertrouwen en intimiteit.

Jullie gaan naar huis met jullie eigen fles massage olie, zodat jullie direct kunnen beginnen met oefenen.

Hoe lang duurt de partnermassage workshop?

Deze workshop duurt een halve dag.

Afspraak maken?

Er wordt gewerkt op afspraak. Wanneer je graag een massage wilt plannen dan kun je Sandra Souisa bellen op telefoonnummer 06-52084144. We zijn bereikbaar op maandag tot en met zondag van 9.00  tot 19.00 uur.

Tarief

Een massage kost € 50,- per uur.

WhatsApp chat