Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage boeken?

Een ontspanningsmassage is in wezen hetzelfde als een gewone massage. Het is echter veel zachter en rustiger in tempo en druk. Bij een ontspanningsmassage mag je heerlijk wegdromen. Bel voor een afspraak 06 52084144.

Voor de beste sportmassage of ontspanningsmassage in Hilversum kun je bij ons terecht. Boek nu ook een Duo Massage voor jou en je partner of geef een massage cadeaubon, hét cadeau voor elke gelegenheid!

De ontspanningsmassage gaat alleen over ontspanning
Bij de ontspanningsmassage is alles gericht op pure ontspanning. Het
richt zich op tijd om te herstellen van de stress van het dagelijks leven.

Waarom ontspanningsmassage?

Wat te verwachten?

Bij een ontspanningsmassage kun je verwachten:

Voordelen van ontspanningsmassage

Zoals bij elke vorm van massage, kunnen de voordelen van een ontspanningsmassage enkele dagen aanhouden. Ontspanningsmassage biedt, net als andere vormen van massage, de volgende voordelen:

Massage in Hilversum

Afspraak maken?

Er wordt gewerkt op afspraak. Wanneer je graag een massage wilt plannen dan kun je Sandra Souisa bellen op telefoonnummer 06-52084144 of maak gebruik van de WhatsApp knop op deze website. We zijn bereikbaar op maandag tot en met zondag van 9.00  tot 19.00 uur.

Tarief

Ons tarief is €60,- voor een uur en €90,- voor anderhalf uur.

Afspraak maken?

Er wordt gewerkt op afspraak. Wanneer je graag een massage wilt plannen dan kun je Sandra Souisa bellen op telefoonnummer 06-52084144 of maak gebruik van de WhatsApp knop op deze website. We zijn bereikbaar op maandag tot en met zondag van 9.00  tot 19.00 uur.

Tarief

Ons tarief is €60,- voor een uur en €90,- voor anderhalf uur.

Massage in Hilversum
Chat openen
1
Hallo
Wil je een massage boeken?