Massages

Geniet van een wel verdiende ontspanningsmassage. Heerlijk bijkomen van stress of spanning is een weldaad voor lichaam en geest.

De sportmassage is gericht op het stevig weg masseren van pijnlijke of vaste spieren. Voor de sporter gericht op prestatie verbetering, herstel en voorkomen van blessures.

Samen een gezellig en ontspannend uitje, onze duo massage biedt precies dat! Welke lieverd verdient in jouw ogen een uurtje rust en alle aandacht?

Met een lyposage kuur verbetert en verstrakt de huid en is cellulite minder zichtbaar

Een massage tijdens de zwangerschap is een gezonde manier om stress te verminderen en zwangerschapsklachten te verlichten.
De deep tissue massage is de meest stevige massage voor de diepere spierlagen.
Massage in Hilversum

Afspraak maken?

Er wordt gewerkt op afspraak. Wanneer je graag een massage wilt plannen dan kun je Sandra Souisa bellen op telefoonnummer 06-52084144 of maak gebruik van de WhatsApp knop op deze website. We zijn bereikbaar op maandag tot en met zondag van 9.00  tot 19.00 uur.

Tarief

Ons tarief is €60,- voor een uur en €90,- voor anderhalf uur.

Afspraak maken?

Er wordt gewerkt op afspraak. Wanneer je graag een massage wilt plannen dan kun je Sandra Souisa bellen op telefoonnummer 06-52084144 of maak gebruik van de WhatsApp knop op deze website. We zijn bereikbaar op maandag tot en met zondag van 9.00  tot 19.00 uur.

Tarief

Ons tarief is €60,- voor een uur en €90,- voor anderhalf uur.

Massage in Hilversum
Chat openen
1
Hallo
Wil je een massage boeken?