Massage Loosdrecht

  • Home
  • Massage Loosdrecht

Zoek je een goede manier om te ontspannen en om bepaalde klachten te verminderen? Kies dan voor een massage in Loosdrecht. Het ondergaan van een massage heeft diverse voordelen. Je komt tot rust, je spieren worden losgemaakt en pijnklachten verminderen. Natuurlijk heeft elke massagesoort weer andere voordelen.

Wat zijn de voordelen van de massage in Loosdrecht?

Er zijn een aantal voordelen die elke massage in Loosdrecht heeft. Massages zorgen altijd voor een stimulering van de bloedsomloop en voor een ontspannen gevoel. Stijve of pijnlijke spieren worden door de juiste druk en bewegingen losgemaakt waardoor ze soepel worden en minder pijnlijk aanvoelen. Als je bepaalde klachten wil aanpakken, dan kun je kiezen voor een speciale massage. De zwangerschapsmassage is bijvoorbeeld ontwikkeld om spierspanning te verminderen. Deze spierspanning ontstaat doordat het lichaam de baby draagt. Dankzij de zwangerschapsmassage worden klachten zoals pijn, stress en vermoeidheid verminderd waardoor jij meer kan genieten van de zwangerschap. Een ander voorbeeld van een speciale massage is de lypossage. Hierbij wordt de huid stevig gemasseerd om de bloedsomloop en het weefsel in dat gebied te stimuleren. Het zorgt ervoor dat de huid strakker wordt en dat cellulitis verminderd wordt. Dit is ideaal als jij graag een iets strakker figuur wil hebben of als je van cellulitis af wil komen. Een massage kan ook ingezet worden om spierknopen te verminderen. De deep tissue massage zorgt ervoor dat toxines in de spieren vrijkomen waardoor de spieren weer zuurstof en voedingstoffen op kunnen nemen voor het herstel.

Boek meteen een massage in Loosdrecht

Je kan meteen een massage in Loosdrecht boeken. Bel naar 06 520584144 voor het maken van een afspraak voor de gewenste massage. Wil je meer weten over een bepaalde massage? Ook dan mag je telefonisch contact opnemen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 uur tot 19:00 uur.

Tarief

Een massage kost € 50,- per uur.

WhatsApp chat