Massage Laren

Lijkt het je heerlijk om eens een massage te ondergaan? Boek dan een massage in Laren bij Massages Hilversum. Wij bieden meerdere massages aan waardoor je altijd een passende massage kan vinden. Je kan ervoor kiezen om in je eentje langs te komen, maar je kan ook gezellig een vriend(in), je partner of een familielid meenemen.

De mogelijkheden voor een massage in Laren

Als je een massage in Laren wil ondergaan, dan heb je keuze uit meerdere massages. Elke massage heeft een ander doel. Bij de ontspanningsmassage draait het natuurlijk allemaal om ontspanning. De rustgevende muziek, de subtiele geur van de massageolie en de langzame bewegingen van de masseuse zorgen voor een ultiem ontspannen gevoel. Droom even lekker weg tijdens deze behandeling. Wil je juist een massage om pijn te verminderen? Dan is de sportmassage iets voor jou. Deze massage vermindert spierpijn, het maakt stijve spieren weer soepel en het bevordert het herstel van de spieren. Tevens bieden wij massages voor zwangere vrouwen aan. Hierbij richten wij ons op het verhelpen van pijnklachten die door de zwangerschap ontstaan. Wij bieden niet alleen massages voor volwassenen aan, maar ook voor kinderen. Kinderen hebben veel baat bij de massages aangezien kinderen vaak gevoeliger zijn. Zij hebben meer last van spanning, onzekerheid en lichamelijke klachten. De massage zorgt ervoor dat een kind zich beter kan ontspannen, waardoor een kind beter in zijn of haar vel komt te zitten. Je kan samen met je kind een massage ondergaan.

Wil je een afspraak maken voor de massage in Laren?

Voor het maken van een afspraak voor de massage in Laren kun je bellen naar 06 520584144. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met zondag van 9:00 uur en 19:00 uur. Heb je vragen over een bepaalde massage? Bel gerust of vul het contactformulier in.

Tarief

Een massage kost € 50,- per uur.

WhatsApp chat