Massage Kortenhoef

  • Home
  • Massage Kortenhoef

Een massage in Kortenhoef is de perfecte manier om te ontspannen of om pijnklachten te verminderen. Bij Massages Hilversum kun je kiezen uit verschillende massages. Elke massage heeft andere voordelen, waardoor wij jou zo goed mogelijk kunnen helpen. Na de massage voel jij je ontspannen en je zit goed in je vel.

Het kiezen van een massage in Kortenhoef

Als je een massage in Kortenhoef wil ondergaan, dan is het goed om van tevoren te bedenken welke massage jou het meest aanspreekt. Wil je bijvoorbeeld een massage om pijnklachten te verminderen die door het sporten zijn ontstaan? Kies dan voor de sportmassage. Deze massage is gericht op het verminderen van spierpijn, het herstellen van de spieren en het ontspannen van de spieren. Pijnklachten kunnen tevens ontstaan door een zwangerschap. Je kan last krijgen van een zere rug of hoofdpijn. Door de spieren los te maken zal de spanning in de spieren afnemen. Dit zorgt er weer voor dat pijnklachten verminderen. Een massage is tevens een goede manier om de huid strakker te maken. De lypossage is ideaal als je graag wil afslanken of als je cellulitis wil laten verminderen. Dit is een stevige massage die de bloedsomloop en het weefsel stimuleert. Zoek je een gezellige activiteit die je samen met een vriend(in) of met je partner kan doen? Kies dan voor de duo massage. Jullie liggen naast elkaar terwijl jullie genieten van een massage naar keuze. Tijdens de behandeling kunnen jullie bijkletsen in een rustige omgeving.

Hoe kun je een massage in Kortenhoef boeken?

Als je enthousiast bent geworden over de massage in Kortenhoef, bel dan meteen naar 06 520584144 om een afspraak te maken. Je kan 7 dagen per week bellen, van 9:00 uur tot 19:00 uur. Voor meer informatie over de massages kun je bellen of het contactformulier invullen.

Tarief

Een massage kost € 50,- per uur.

WhatsApp chat