Massage Bussum

Heb je last van pijn of stress? Of zoek je een ontspannende activiteit voor jou en je partner? Boek dan eens een massage in Bussum. Massages Hilversum is gespecialiseerd in het geven van diverse soorten massages.

Het maakt niet uit of je spierpijn wil verminderen of dat je tot rust wil komen, voor alle wensen kun je een geschikte massage vinden.

Om welke redenen kun je voor een massage in Bussum kiezen?

Bij de massage in Bussum heb je keuze uit diverse soorten massages, waaronder uit een ontspanningsmassage, een sportmassage, lypossage, een deep tissue massage en een zwangerschapsmassage. Je kan om diverse redenen voor een massage kiezen. Vaak boeken mensen een massage omdat ze tot rust willen komen. Zij voelen zich wellicht gespannen of ze vinden het gewoon fijn om gemasseerd te worden. Een massage kan ook erg gezellig zijn. Ga bijvoorbeeld eens samen met je partner of met een vriend(in) van een massage genieten. Ook kiezen veel mensen voor een massage omdat ze last hebben van pijn. Pijn kan ontstaan tijdens en na het sporten, door spanning of door de zwangerschap. Wij bieden verschillende massages aan om de pijn optimaal te verlichten. De bewegingen en de toegepaste druk wisselen per massage. Wel hebben de massages hetzelfde doel, namelijk de spieren ontspannen en soepel maken en het afvoeren van afvalstoffen. Je kan ook voor een massage kiezen als je de huid wil verstevigen of als je cellulitis wil verminderen.

Maak direct een afspraak voor de massage in Bussum

Wil je direct een afspraak maken voor een massage in Bussum? Neem dan contact op met Sandra Souisa door te bellen naar 06 520584144. Je kan bellen tussen 9:00 uur en 19:00 uur van maandag tot en met zondag. Vul het contactformulier in als je vragen hebt of bel ons.

Tarief

Een massage kost € 50,- per uur.

WhatsApp chat