Lypossage

Lypossage boeken?

Lypossageook wel afslankmassage of anti-cellulitis massage, maakt je huid gladder en strakker, vermindert de omvang en zorgt dat cellulitis minder of niet meer zichtbaar is.

Waarom lypossage?

Cellulitis

Cellulitis: 85% van de vrouwen heeft hier last van. Wil jij graag je benen laten zien zonder zichtbare cellulitis? Liever geen operatie? Dan is er voor jou de Lypossage.

Wat is lypossage

Lypossage is een heel natuurlijke, niet-invasieve-bodycontouring programma dat centimeters vermindert terwijl je gewicht ongeveer hetzelfde blijft.

Lypossage wordt steeds meer ondergaan door vrouwen die zonder operaties hun cellulitis willen aanpakken. Anders dan de liposuctie is er bij de lypossage geen herstel, wachttijden of risico.

De typische protocol voor de lypossage massage is 10 keer 30 minuten sessies, driemaal per week. Resultaten tonen zich al na enkele sessies!

Tijdens de lypossage

De behandeling houdt in dat er stevig gemasseerd wordt op de door jou aangegeven zone. De huid flink verwarmd, de bloedsomloop wordt opgang gebracht en het weefsel wordt gekneed, gestreken en gerold. In het begin kan dit wat gevoelig zijn.

Na de behandeling is de huid beter doorbloed en kun je na enkele sessies al resultaten zien.

Bewezen effectief

Artevelde College en de Universiteit van Gent, België, hebben onafhankelijk onderzoek gedaan naar de effecten van Lypossage. Tot nu toe zijn volgens de voorlopige resultaten de HDL gehalten in het bloed verhoogd, werden LDL verlaagd in het bloed, en de totale lichaamsmassa werd verminderd door zone 1 in de studie. De eerste resultaten tonen ook dat de triglyceriden licht verhoogd zijn na een lypossage behandeling.

Tarief

De lypossage behandeling bestaat uit 10 sessies van 30 minuten en kost €400,-

Massage in Hilversum

Afspraak maken?

Er wordt gewerkt op afspraak. Wanneer je graag een massage wilt plannen dan kun je Sandra Souisa bellen op telefoonnummer 06-52084144 of maak gebruik van de WhatsApp knop op deze website. We zijn bereikbaar op maandag tot en met zondag van 9.00  tot 19.00 uur.

Tarief

Ons tarief is €60,- voor een uur en €90,- voor anderhalf uur.

Afspraak maken?

Er wordt gewerkt op afspraak. Wanneer je graag een massage wilt plannen dan kun je Sandra Souisa bellen op telefoonnummer 06-52084144 of maak gebruik van de WhatsApp knop op deze website. We zijn bereikbaar op maandag tot en met zondag van 9.00  tot 19.00 uur.

Tarief

Ons tarief is €60,- voor een uur en €90,- voor anderhalf uur.

Massage in Hilversum
Chat openen
1
Hallo
Wil je een massage boeken?