Duo massage

Duo massage boeken?

Tijdens een duo massage geniet je samen van een heerlijke massage vanaf €60,- per persoon. Bel 06 52084144 voor een duo massage afspraak. Voor de beste sportmassage of ontspanningsmassage kun je terecht bij Massage Hilversum. Boek nu ook een Duo Massage voor jou en je partner of geef een massage cadeaubon, hét cadeau voor elke gelegenheid!

De duo massage

De duo massage of koppelsmassage is een populaire massagevorm en niet alleen voor geliefden. Vriendinnen, moeders en dochters en ook beste vrienden genieten graag van een gezamenlijke massage. De duo massage is dus voor iedereen! Je kunt je massage in Hilversum krijgen met je man of vrouw, vriendin, vriend, of met je moeder, dochters of beste vriend.

 

Wat zijn de voordelen van de duo massage?

Het is een geweldige manier om een ​​partner die nog nooit een massage heeft gekregen op een vertrouwde manier laten wennen. Sommige mannen zijn ongerust over het krijgen van een massage en dat hun vrouw of vriendin erbij is werkt dan geruststellen.

Zij ontdekken dan dat het krijgen van een massage zeer ontspannend en herstellend is. Zodra ze de duo massage hebben ervaren, zijn ze meer bereid om zelf eens een massage te boeken.

De duo massage kan ook een goede keuze als je een zus, vriendin, moeder of beste vriend niet vaak ziet. Op deze manier spendeer je samen wat quality time!

Wat gebeurt er tijdens de duo massage?

Een duo massage is een massage die plaatsvindt in een gedeelde kamer. Op zijn minst is dit een ruimte groot genoeg voor twee massagetafels . Tijdens de deze massage kan het fijn zijn om met elkaar te praten of jullie genieten in stilte.

Massage in Hilversum

Afspraak maken?

Er wordt gewerkt op afspraak. Wanneer je graag een massage wilt plannen dan kun je Sandra Souisa bellen op telefoonnummer 06-52084144 of maak gebruik van de WhatsApp knop op deze website. We zijn bereikbaar op maandag tot en met zondag van 9.00  tot 19.00 uur.

Tarief

Ons tarief is €60,- voor een uur en €90,- voor anderhalf uur.

Afspraak maken?

Er wordt gewerkt op afspraak. Wanneer je graag een massage wilt plannen dan kun je Sandra Souisa bellen op telefoonnummer 06-52084144 of maak gebruik van de WhatsApp knop op deze website. We zijn bereikbaar op maandag tot en met zondag van 9.00  tot 19.00 uur.

Tarief

Ons tarief is €60,- voor een uur en €90,- voor anderhalf uur.

Massage in Hilversum
Chat openen
1
Hallo
Wil je een massage boeken?