Deep tissue massage

Deep tissue massage boeken?

Deep tissue massage richt zich op de diepe weefselstructuur van de spieren, aangeduid als bindweefsel. Van de vele soorten massage richt deep tissue massage zich het meest op de vrijlating van de spierspanning en chronische knopen. Bel 06 52084144 voor een afspraak.

Voor de beste sportmassage of ontspanningsmassage in Hilversum kun je bij ons terecht. Boek nu ook een Duo Massage voor jou en je partner of geef een massage cadeaubon, hét cadeau voor elke gelegenheid!

De deep tissue massage

Deep tissue massage helpt toxines af te breken

Deep tissue massage kan helpen bij littekenweefsel van eerdere blessures. Een veel voorkomend probleem is dat gestreste spieren voedingsstoffen en zuurstof kan blokkeren wat het mogelijk maakt toxines op te bouwen in het spierweefsel. Deze toxines dragen bij tot meer pijn en stress.

Deep tissue massage laat opgebouwde toxines vrijkomen door het losdraaien van de spieren. Met vrijgegeven van de giftige stoffen, kan het bloed en zuurstof weer goed door het lichaam circuleren. Goed drinken voor en na deze vorm van massage wordt sterk aanbevolen.

Wat te verwachten

De strijkingen bij de deep tissue massage zijn vergelijkbaar met die in een Zweedse massage. Er wordt alleen veel meer druk toegepast en op knopen gewerkt. Tijdens de massage lig je comfortabel op een massage bed onder een handdoek en eventueel een deken.

Een van de belangrijkste dingen om  te doen bij het ​​krijgen van een deep tissue massage is om diep te ademen tijdens de sessie. Zuurstof in de spieren helpt de massage zijn werk te doen.

Massage in Hilversum

Afspraak maken?

Er wordt gewerkt op afspraak. Wanneer je graag een massage wilt plannen dan kun je Sandra Souisa bellen op telefoonnummer 06-52084144 of maak gebruik van de WhatsApp knop op deze website. We zijn bereikbaar op maandag tot en met zondag van 9.00  tot 19.00 uur.

Tarief

Ons tarief is €60,- voor een uur en €90,- voor anderhalf uur.

Afspraak maken?

Er wordt gewerkt op afspraak. Wanneer je graag een massage wilt plannen dan kun je Sandra Souisa bellen op telefoonnummer 06-52084144 of maak gebruik van de WhatsApp knop op deze website. We zijn bereikbaar op maandag tot en met zondag van 9.00  tot 19.00 uur.

Tarief

Ons tarief is €60,- voor een uur en €90,- voor anderhalf uur.

Massage in Hilversum
Chat openen
1
Hallo
Wil je een massage boeken?