Afspraak maken

Sportmassage of Ontspanningsmassage
Massages Hilversum biedt gerichte sportmassages en ontspanningsmassages voor het reduceren van stress, klachten en (langdurige) blessures. Zowel mensen die klachten hebben aan hun bewegingsapparaat, sporters als de ontspanning zoekers kunnen bij ons terecht. Ook behandelen wij met regelmaat mensen die ernstig ziek zijn, onder behandeling zijn of hiervan herstellen.

Duo Massage en de Kadobon
Voor een ontspannen uitje met jouw vriend/vriendin/kind of ouder plan je bij ons een duo massage of doe deze kado middels een kadobon. Uiteraard ook leuk om te geven aan een zwangere of jarige!

Plan jouw afspraak
Kortom, voor de beste massage in het Gooi, die echt wat voor je doet, bel je ons op 06-52084144 of maak gebruik van de WhatsApp knop deze website https://www.massageshilversum.nl

Een heerlijke plek om te relaxen
In onze fijne massage studio aan de Hilvertsweg in Hilversum geniet je in alle rust en comfort van een massage, olie en playlist naar jouw keuze. Onze locatie waarborgt jouw ultieme ´uurtje even helemaal niets moeten, puur ontspannen en tot jezelf komen`.

Wanneer je voor of na jouw behandeling wilt genieten van een heerlijke warme douche, geef dit tijdens het reserveren even aan. Wij zorgen dat er een warme badjas en frisse handdoeken voor je klaar liggen.

Tarief
Ons tarief is €50,- voor een uur en €75,- voor anderhalve uur.

Massage aan het water
In de zomer periode bieden wij ook massages aan het water in Loosdrecht.

Graag tot snel en ontspannen groet,
Sandra Souisa

Contact gegevens

Adres:

Hilvertsweg 195, 1214 JD Hilversum

Email:

info@massageshilversum.nl

Telefoon:

06 52084144

[ct_contact_form id=”190″ el_title=”Maak een afspraak” el_class=”col-same-height”]
WhatsApp chat